Naar boven

Partners

Christian Rapp

...

Christian Rapp volgde een opleiding tot metselaar en studeerde architectuur aan de TU Berlijn en de TU Delft. Hij werkte in de bureaus van Otto Steidle, Rem Koolhaas en Hans Kollhoff en voerde van 1992 tot 1998 een gezamenlijk bureau met Stefan Höhne. Samen met zijn echtgenote Birgit richtte hij in 1999 Rapp+Rapp op. In 1997 kreeg hij de Maaskantprijs voor jonge architecten toegekend. Na diverse gastdocentschappen aan Nederlandse en Duitse opleidingsinstituten is hij sinds 2007 verbonden aan de TU Eindhoven als hoogleraar Rational Architecture. In 2016 werd Christian Rapp benoemd tot Stadsbouwmeester van Antwerpen.


Birgit Rapp

...

Birgit Rapp studeerde architectonische vormgeving aan de Gerrit Rietveld Academie en architectuur aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam. Sinds 1997 werkt zij samen met Christian Rapp, met wie zij in 1999 een gezamenlijk bureau oprichtte. Birgit werkte als verantwoordelijk partner aan de Foyer Bos en Lommer en woongebouw Chicago in Amsterdam en is naast de betrokkenheid bij diverse projecten verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van het bureau.


Harrie van der Meijs

...

Harrie van der Meijs studeerde architectuur aan de TU Delft en het University College Dublin. Na zijn studie werkte hij bij Renzo Piano Building Workshop in Genua. Sinds 1998 is Harrie betrokken bij Rapp+Rapp waar hij in 2004 partner werd. Hij werkte als verantwoordelijk partner aan verschillende projecten in Nederland en België, waaronder Kantoorgebouw Brainpark III en kantoorgebouw Laurenshof in Rotterdam, Toren de Kroon en studentenhuisvesting Oranjelaan in Den Haag.


Naar beneden